Quickbutik

En allt-i-ett lösning för att starta, sälja och växa din webbutik som aldrig förr.Paket - Quickbutik

✔ Egen webbshop med eget domännamn.
✔ Mailbox med personliga mailadresser.
✔ Enkelt administrationsverktyg.
✔ Webbhotell via Quickbutik ingår (Amazon AWS).
✔ Skräddarsydd design för ditt företag.
✔ Quickbutik som komplett plattform:
– Orderhantering
– Leverans
– Produktadministration
– Prissättning
– Lagerhantering
– Rabattsystem
– Recensioner
– Merförsäljning
✔ PayPal/Klarna/Nets/Stripe/Swish
✔ Kontaktformulär och nyhetsbrev
✔ Fortnox integrering – automatisera din bokföring!
✔ Snabb support via telefon, chatt & epost.
– Domänförnyelse 149 SEK ink moms (faktureras årligen)

Uppsättning engångsavgift: 5.000 SEK + moms 25%
Quickbutik månadsavgift: 139:- / 499:- / 799:- ex moms

Quickbutik - den lättanvända och tidsbesparande webbshopen

1-2-3-Quick! Med Quickbutik så är du igång på nolltid och redo att börja sälja online med några enkla steg. Quickbutik är byggt för att du utan större teknisk kunskap på ett enkelt sätt ska kunna börja sälja online, hantera ordrar och lager. Kanske vill du komplettera din fysiska butik med ehandel eller vill du börja sälja online direkt? Hur din situation än ser ut så är Quickbutik det snabbaste och enklaste på marknaden. Låt dig inte luras av enkelheten, Quickbutik har alla funktioner du behöver som Prisjakt, Google Shopping, Klarna samt Fortnox koppling för att nämna några. Låt oss på Frontme sköta uppsättningen och designen åt dig samt låt oss utbilda dig i din nya plattform så är du uppe på nolltid!

Vad hjälper Frontme mig med?

Kul att du läst såhär långt! Vilken roll spelar Frontme? Vi på Frontme webbyrå är Reseller Partner till Quickbutik vilket gör att vi säljer, administrerar och sätter upp Quickbutiker åt dig som kund så att du kan fokusera på det DU är bra på, driva din butik och kundkontakt.

I vårt Quickbutik grundpaket så ingår det en total uppsättning av butiken, uppläggning av 20st produkter med enkla produkttexter samt konfiguration av hela betalflödet, beställningsflödet och leveransflödet. I vårt grundpaket så är du uppe och rullar och har en komplett webbutik med allt som täcker dina behov för att börja sälja online.

Önskar du specialanpassade lösningar eller en helhetslösning där vi lägger upp hela (fler än 20 produkter) ditt produktsortiment med allt från produkttexter till bilder och artikelnummer så fixar vi självklart det med och ger dig ett fastpris på hela kalaset.

Känns det fortfarande mäktigt? Vi kommer gärna ut till dig på plats eller bokar in ett möte online där vi kan gå igenom hela processen, svara på dina frågor och visa dig exakt hur allt kommer att fungera. Vi kan ehandel och vi hjälper dig hela vägen.

❤️

Är du redo?

Då kör vi! Kontakta oss idag för att gå igenom dina behov, boka in ett möte på plats eller online och ta första steget till att börja sälja på internet. Känn dig trygg med oss, vi arbetar endast efter fasta priser och vi ger dig rätt förutsättningar utan att sälja på dig onödiga produkter eller tjänster.

Psst, vi bjuder på kaffet!