Hemsidor och webb utan krångel.

Skräddarsydda, mobilanpassade och moderna hemsidor till ditt företag.

FRS Sverige AB

Till FRS Sverige AB har vi levererat en komplett företagshemsida där FRS kan visa upp sina referenser, tjänster och ge blivande och gamla kunder ett smidigt sätt att kontakta dem via kontaktformulär. Tillsammans med underhållsavtal från Frontme så sköter vi ändringar och uppdatering av webbsidan så att FRS kan fokusera på sin verksamhet fullt ut.

KMERAB

KMERAB kontaktade oss då dom var missnöjda med sin nuvarande hemsida som dom haft under en längre tid. Den var krånglig att uppdatera, såg utdaterad ut och innefattade inte all information som dom önskade visa upp. Frontme levererade en komplett hemsida till KMERAB så att dom enkelt kan lista sina tjänster och visa upp sina projekt på ett snyggt och modernt sätt. Med inbyggda kontaktformulär och offertformulär så kan blivande och nuvarande kunder smidigt kontakta KMERAB. Som plus i kanten fick KMERAB ett billigare webbhotell hos oss och kunde samla hemsida + företagsmail enkelt och smidigt via Frontme.

Ingeborn schaktmaskiner i Alingsås AB

Ingeborn schaktmaskiner ville ha en enkel hemsida där dom kan visa upp några bilder, tjänster och ge deras blivande kunder ett enklare sätt att kontakta dom på. Vi hjälpte Ingeborn schaktmaskiner med att sätta upp en egen ny hemsida med galleri och kontaktformulär tillsammans med lätt SEO optimering. Gratis webbhotell ingick självklart!

Nova Hem Ludvika AB

Novahem i Ludvika har sedan en lång tid tillbaka saknat en ordentlig hemsida där dom kan visa upp bilder från butiken, visa upp ett urval av deras produkter och leverantörer. Vi skapade en enkel och snygg butiksfront till Nova Hem där dom på ett snyggt sätt kan visa upp produkter, bilder från butiken och ge kunder möjlighet att kontakta dom på ett smidigt sätt via mail eller telefon.

Toktryck Solabacke HB

Toktryck kontaktade oss då dom önskade en snygg, modern, färgglad och funktionell hemsida till deras tryckeriverksamhet. Enligt kunds önskemål så skapade vi en hemsida med mockups av olika kläder och loggor från tidigare arbeten, ett kontaktformulär där kunder kan begära en offert samtidigt som dom kan bifoga bildfiler direkt i formuläret. Vi designade även deras nya schyssta logga samt bilder som kan användas i marknadsföringssyfte.

Maza bygg AB

Maza bygg AB önskade en enkel och modern företagshemsida där dom kan visa upp ett galleri med bilder från utförda jobb och en portal för blivande kunder att läsa mer om dom. Frontme skapade en modern och enkel hemsida där Maza Bygg kan visa upp tjänster, galleri, referenser och ge blivande kunder ett mer seriöst intryck.

Smartme Sverige

WooCommerce eHandel med Dropship plugin för automatiskt prisjustering (inkl profit% justering) och orderhantering mot Dropship leverantör.

– Trustpilot integrering
– Google Analytics
– PayPal integrering
– Anpassade ordermail
– Skapande av logo
– SEO produktoptimering

Erika & Dean - bröllopssida

Erika och Dean kontaktade oss inför deras bröllop och önskade en sida där dom kan ta emot OSA/gästlistor och visa upp all information på ett enkelt sätt inför deras bröllop. Med denna snygga sida samt OSA/RSVP system så minskar dom den manuella hanteringen av OSA/gästlistor och minskar stressen inför den stora dagen!

Ditt företag?

Kontakta oss på Frontme webbyrå idag!

Vi hjälper dig med din företagssida, företagsmail och webb till fasta priser. Vi hjälper dig med allt från hemsida, webbhotell, företagsmail, logodesign och design för tryck på firmabilar.