Hemsidor och webb utan krångel.

Skräddarsydda, mobilanpassade och moderna hemsidor till ditt företag.

Nova Hem Ludvika AB

Novahem i Ludvika har sedan en lång tid tillbaka saknat en ordentlig hemsida där dom kan visa upp bilder från butiken, visa upp ett urval av deras produkter och leverantörer. Vi skapade en enkel och snygg butiksfront till Nova Hem där dom på ett snyggt sätt kan visa upp produkter, bilder från butiken och ge kunder möjlighet att kontakta dom på ett smidigt sätt via mail eller telefon.

Toktryck Solabacke HB

Toktryck kontaktade oss då dom önskade en snygg, modern, färgglad och funktionell hemsida till deras tryckeriverksamhet. Enligt kunds önskemål så skapade vi en hemsida med mockups av olika kläder och loggor från tidigare arbeten, ett kontaktformulär där kunder kan begära en offert samtidigt som dom kan bifoga bildfiler direkt i formuläret. Vi designade även deras nya schyssta logga samt bilder som kan användas i marknadsföringssyfte.

Maza bygg AB

Maza bygg AB önskade en enkel och modern företagshemsida där dom kan visa upp ett galleri med bilder från utförda jobb och en portal för blivande kunder att läsa mer om dom. Frontme skapade en modern och enkel hemsida där Maza Bygg kan visa upp tjänster, galleri, referenser och ge blivande kunder ett mer seriöst intryck.

Säljamobil.com

Säljamobil tillsammans med Scandinavian Recycle Part AB har fått hjälp av oss vid tidigare projekt där vi utförde optimering, flytt, buggfixar samt uppsättning av olika betalningsmetoder och TA system. Denna gång ville dom ha en WordPress sida uppsatt där besökaren kan läsa mer information om företaget samt en mobilvärdering på hemsidan där besökaren kan värdera sin telefon direkt och få ett uppskattat pris för inbyte av sin mobila enhet. Vi hjälpte Säljamobil att sätta upp en bra och ordentlig WordPress installation med värderingsfunktion för mobiler samt all design och grafik. 

Bondgården Bälinge

Tack till Bondgården Bälinge i Luleå för ett fint samarbete. Bondgården Bälinge kontaktade oss då dom ville ha hjälp med att fixa deras nuvarande WordPress hemsida som var full av buggar och konstig grafik samt uppsättning av ett biljettbokningssystem. Vi på Frontme skapade en helt ny hemsida i WordPress + Divi med den gamla designen som utgångspunkt samt installerade och satte upp Billetto biljettsystem för deras kommande event. Bondgården Bälinge med personal kan nu sälja biljetter online till deras event samt scanna och lösa in biljetter direkt av besökarna vid ankomst via Billettos mobilapp och system.

Företagsmail.se

Skapa en företagsmail för endast 249kr + 149kr per år!

Enkelt och smidigt hos Företagsmail.se

Personlig kontakt och noll underhåll så att du kan fokusera det du är bäst på, ditt företag.

FRS Sverige AB

Till FRS Sverige AB har vi levererat en komplett företagshemsida där FRS kan visa upp sina referenser, tjänster och ge blivande och gamla kunder ett smidigt sätt att kontakta dem via kontaktformulär. Tillsammans med underhållsavtal från Frontme så sköter vi ändringar och uppdatering av webbsidan så att FRS kan fokusera på sin verksamhet fullt ut.

KMERAB

KMERAB kontaktade oss då dom var missnöjda med sin nuvarande hemsida som dom haft under en längre tid. Den var krånglig att uppdatera, såg utdaterad ut och innefattade inte all information som dom önskade visa upp. Frontme levererade en komplett hemsida till KMERAB så att dom enkelt kan lista sina tjänster och visa upp sina projekt på ett snyggt och modernt sätt. Med inbyggda kontaktformulär och offertformulär så kan blivande och nuvarande kunder smidigt kontakta KMERAB. Som plus i kanten fick KMERAB ett billigare webbhotell hos oss och kunde samla hemsida + företagsmail enkelt och smidigt via Frontme.

Ingeborn schaktmaskiner i Alingsås AB

Ingeborn schaktmaskiner ville ha en enkel hemsida där dom kan visa upp några bilder, tjänster och ge deras blivande kunder ett enklare sätt att kontakta dom på. Vi hjälpte Ingeborn schaktmaskiner med att sätta upp en egen ny hemsida med galleri och kontaktformulär tillsammans med lätt SEO optimering. Gratis webbhotell ingick självklart!

Smartme Sverige

WooCommerce eHandel med Dropship plugin för automatiskt prisjustering (inkl profit% justering) och orderhantering mot Dropship leverantör.

– Trustpilot integrering
– Google Analytics
– PayPal integrering
– Anpassade ordermail
– Skapande av logo
– SEO produktoptimering

Erika & Dean - bröllopssida

Erika och Dean kontaktade oss inför deras bröllop och önskade en sida där dom kan ta emot OSA/gästlistor och visa upp all information på ett enkelt sätt inför deras bröllop. Med denna snygga sida samt OSA/RSVP system så minskar dom den manuella hanteringen av OSA/gästlistor och minskar stressen inför den stora dagen!

Act Local AB

Act Local AB / Dios Investment AB kontaktade oss då dom behövde hjälp med ett av sina webbprojekt. Tillsammans med Act Local / Dios Investment tog vi fram en nytänkande, modern och vågad design för deras prisjämförelsehemsida. Hemsidan är byggd i WordPress och Divi. Frontme levererade en helhetslösning med skapande av webb, grafik, logga, optimering samt installation.

Tillbehorsexperten.se

Tillbehörsexperten kontaktade oss då dom kommit i kontakt med ett par mindre bra webbyråer som dels har gjort felaktiga installationer och felaktig optimering. Vårt jobb var att få ordning på Klarna Payments, Unifaun TA koppling, rensning samt optimering av hemsidan tillsammans med flytt till ett nytt webbhotell. I samband med optimering så satte vi även upp rätt fraktsätt, momssatser samt gjorde mindre ändringar enligt kunds önskemål.

Minpostbox.nu

Minpostbox ville ha hjälp med att göra mindre grafiska samt textändringar på deras hemsida samt hjälp med att flytta över hemsidan till ett nytt och stabilt webbhotell. I samband med flytten så tog vi bort flertalet skadliga plugins, rensade upp och löste flera buggar som hemsidan drogs med. Efter Frontme’s hjälp så är sidan nu 50% snabbare än innan.

Saljluren.se

Saljluren kontaktade oss då dom vill ha hjälp med att få ordning på vissa buggar som gjorde att hemsidan både såg dålig ut samt ej fungerade optimalt. Vi på Frontme utförde en omfattande felsökning av hemsidan samt korrigerade alla felaktigheter vilket resulterade i en bra och fungerande hemsida för både besökare och medarbetare på Saljluren.se

I samband med felsökning och optimering så gjorde vi även vissa grafiska ändringar som gör att flödet på hemsidan är modernt och krispigt.

Smartme.se

WooCommerce + Divi + BodyCommerce = Smartme.

Åt Smartme designade vi hela deras nya webbshop från grunden med hjälp av Divi och BodyCommerce. Varje produktsida, kategorisida, startsida, undersida, kontosida fick sin egna personliga design.

– Kategorisidor
– Produktsidor
– Specialbyggd mobilmeny
– Optimering med LiteSpeed Cache, Redis och LS Crawl
– Sharespine connector + konfig
– Bildoptimering
– Reviewinsamling + Trustindex.io

Och mycket mer!

Kalimeramezetapas.se

Tack till Kalimera Kök & Bar för förtroendet att skapa er nya hemsida!
 
Kalimera Kök & Bar kan nu ta emot bordsbokningar direkt på hemsidan, visa upp bilder på olika maträtter från deras sortiment samt visa upp sin meny och dryckesmeny på ett smidigt sätt.
 
Personalen kan nu enkelt gå in på deras hemsida och uppdatera veckans lunch eller övriga menypunkter direkt via WordPress-backend samt ta emot bordsbokningar direkt via epost.

Ditt företag?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert! Psst, vi har också fasta priser för alla våra tjänster.

Klicka på bilden för att komma direkt till vårt kontaktformulär.